Handtekeningen

Moderators: Sandy, Ericardtje

Handtekeningen

Berichtdoor Webmaster » 07 sep 2009, 08:59

Afmetingen
Handtekeningen mogen vijf lijnen tekst bevatten (de norm voor één lijn is die binnen een browser die ingesteld staat op 800 px breed) met een klein (9 px) of normaal (12 px) lettertype. De som van de bestandsgrootte van de afbeeldingen gebruikt in de handtekening, mag de grens van 25KB niet overschrijden. De totale oppervlakte van deze afbeeldingen mag bovendien niet hoger zijn dan 28080 px² (de oppervlakte van een standaard banner van 468 x 60 px). Deze beperking wordt enkel en alleen ingevoerd om de snelheid van het forum optimaal te houden.


Tekst
De tekst in de handtekening is onderhevig aan dezelfde voorwaarden als posts. Dit betekent dat de regels omtrent hoffelijkheid, respect, emoticons, leestekens, etc. moeten worden gerespecteerd.


Links
Links in de handtekening worden toegestaan. Ook voor deze links gelden dezelfde beperkingen als voor tekst en afbeeldingen in handtekeningen. Let wel; links naar illegale of pornografische websites worden verwijderd.


Negatieve connotatie
Afbeeldingen met een negatieve connotatie of waarvan duidelijk kan aangetoond worden dat ze ooit gerelateerd waren of zijn aan een extreem linkse of rechtse strekking worden niet geduld.


Waarschuwing
Forumgebruikers die deze regels niet naleven, zullen een waarschuwing ontvangen.
Webmaster
Site Admin
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 05 sep 2009, 13:46

Keer terug naar Forumreglement

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast