Slapen zzz...moeilijk

Moderators: Sandy, mini

Slapen zzz...moeilijk

Berichtdoor Cnudje » 10 dec 2017, 09:53

Hoi
Onze meid is nu 10 maandjes jong en is nog nooit een primo slaper geweest...
Ik heb de eerste 3 maanden BV gegeven wat wou zeggen dat ze bij mij in bed sliep...
Nadien hebben we haar bedje naast ons bed gezet en sliep ze daarin.
Overdag sliep zij in het begin steeds blokjes van 45 minuten, maar dit werden 2 slaapjes overdag naarmate ze ouder werd. Nu slaapt ze 30-45 minuten 's morgens en soms 1u30 in de namiddag. Ik zeg soms, want das niet voor iedere dag. Ook in de kinderopvang slaapt ze meestal dit ritme.
Rond 19u30 leggen we ze in de bvkussen met een hoes over bij ons in de zetel en slaapt ze tot wij gaan slapen. Dan nog een laatste fles en hup allemaal ons bed in.
Tot voor kort kon zij blijven slapen in haar wieg (wel onder de voorwaarde dat 1 van ons haar handje vasthoudt) en bleef zij daar tot 's morgens.
Nu heeft ze de laatste week het RSV virus gehad (snot, moeilijk kunnen ademen...) en hebben we ze meestal bij ons genomen in bed (wij schuiven dan met onze kussens naar beneden zodat zij hoger ligt dan ons (ook op het bv kusen)
Nu proberen we al enkele dagen om ze terug in haar bed te leggen (die nog steeds pal aan ons bed staat) maar no way! Ze krijst de boel bijeen! We hebben ze laten weten (dachten dat het wel ooit zou stoppen), maar na 30 minuten was ze compleet over haar toeren en hebben we ze vlug terug bij ons genomen. Na 1 minuut is ze terug rustig en valt in slaap.
We hebben geprobeerd om ze terug te leggen in haar wieg, maar daar wou madam niks van weten.
Ook 's avonds hebben we nu al geprobeerd om ze het eerste deel in het park te leggen (zodat mijn man zich terug kan neervleien in de zetel) maar neen. Ook in het park komt ze iedere 15 minuten wakker!
Enkel bij ons in de zetel wil ze slapen...
Mijn man wil ze verhuizen en in haar eigen kamertje leggen (boven-wij slapen beneden) en het laten huilen zonder uithalen toepassen.
Ik ben het emo type en wil dit mijn kind niet aandoen.
Wie heeft de gouden tip?
Sommigen zeggen dat samen slapen nefast is, andere sites beweren dat het net goed is voor de ontwikkeling van de baby als we samen slapen. (niet voor altijd hé!, maar nu misschien wel?)

Wat doen jullie?
Wie slaapt ook samen?
Hoe hebben jullie het opgelost?
ALLE tips zijn welkom...
Cnudje
Eicelletje
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 27 jul 2016, 08:51

Keer terug naar Babies

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten